+48 222 030 341
Pn. - Pt.: 8 - 22 h , Sob. - Niedz.: 9 - 22 h

Spa Resort Sanssouci Recenzje

Ocena hotelu

92%
Znakomicie

by 421 reviews

  • Personel

    93%
  • Czystość

    95%
  • Wyposażenie

    92%
  • Komfort

    91%
  • Cena

    88%
Wyświetl recenzje napisane przez:
Wyświetl recenzje w:
Sortuj według:
Show:

Jiřina Karlová

podróżujący w pojedynkę, 2.12.2017

Čeština

  • Cena ogólna
88 %
  • Velmi dobré jídlo, dostatečný výběr, dostatek zeleniny a ovoce. Milý a příjemný personál. Autobusové spojení do centra KV. Teplý bazén. Společenské prostory rozlehlé a příjemně zařízené. Vybavenost parku nemohu posoudit, byly jsme tam v listopadu. Moc se mi tam líbilo.

  • Pokojík byl malý, ale hezky zařízený. V bazénu nešli všechny trysky, parní sauna je malá a stále obsazená.

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
7
Cena/kvalita
8
Spa Resort Sanssouci replied to this review.
Vážená paní Karlová,
velmi Vám děkujeme za výběr Spa Resortu Sanssouci a zvláště pak za milou recenzi. Nic nás tak netěší jako spokojení klienti. Vaše podněty předáme zodpovědným manažerům. Doufáme, že se na Vás můžeme těšit i v budoucnu.
S pozdravy,
Spa Resort Sanssouci

Josef Schůt

podróżujący w pojedynkę, 30.11.2017

Středočeský kraj

  • Cena ogólna
92 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
10
Cena/kvalita
9

Hana Salonová

podróżujący w pojedynkę, 27.11.2017

Čeština

  • Cena ogólna
98 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9

Jaroslava Kalezičová

podróżujący w pojedynkę, 25.11.2017

Čeština

  • Cena ogólna
92 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9
Spa Resort Sanssouci replied to this review.
Vážení manželé Kalezičovi,
velmi Vám děkujeme za výběr Spa Resortu Sanssouci a za kladné hodnocení Vašeho pobytu. Jsme vždy velmi rádi pokud se u nás hostům líbí. Vaše spokojenost je naším cílem. Doufáme, že k nám znovu přijedete a budeme se těšit na Vaši další návštěvu.
S pozdravy,
Gabriela Jacobsz, Sales & Marketing Manager, Spa Resort Sanssouci

Salcmanová Romana

podróżujący w pojedynkę, 21.11.2017

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Marcela Mikešová

podróżujący w pojedynkę, 21.11.2017

Středočeský kraj

  • Cena ogólna
88 %
  • cistota bazen, vyrivka masaz dosah kolonady a prilehle zelene moznost parkovani zdarma vyber stravy k snidani i k veceri

  • vystydla tepla jidla k veceri (zejmena prilohy)

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8
Spa Resort Sanssouci replied to this review.
Vážená paní Mikešová,
moc Vám děkujeme za výběr Spa Resortu Sanssouci i za kladné hodnocení. Vaše recenze nás velmi potěšila a budeme věnovat pozornost i Vaší připomínce. Bylo by prospěšné sdílet s námi tento postřeh hned na místě, kde jsme mohli nedostatek napravit a zajistit tak ještě příjemnější průběh Vašeho pobytu. I takto zpětně se za studené přílohy omlouváme. Doufáme, že celkový dojem byl opravdu pozitivní, a že se můžeme těšit na Vaší další návštěvu!
Spa Resort Sanssouci

Viktor Pelikán

podróżujący w pojedynkę, 20.11.2017

Čeština

  • Cena ogólna
70 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
7
Služby
7
Čistota
8
Komfort
7
Cena/kvalita
6

MUDr. Ludmila Mazylkinová

podróżujący w pojedynkę, 20.11.2017

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Petr Hanák

podróżujący w pojedynkę, 15.11.2017

Vysočina kraj

  • Cena ogólna
88 %
  • služby dobré ,nejsem zastáncem švédských stolů,ke snídani si dám raději hemex,nebo jakoukoliv omeletu , ale je to můj názor,polévek máme teké víc druhů.Ale jak říkají kolegové jsem zkažený povoláním,u restauračního provozu pracuji již 45.let a ještě stále pracuji

  • kulturní vyžití hostů,loni jsem byl v lazních Darkov, těch nových a měli byste vidět každý večer plnou taneční kavárnu,3 krát týdně kinokavárna,hosté nechali peníze na hotelu

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
8
Spa Resort Sanssouci replied to this review.
Vážený pane Hanáku,
děkujeme, že jste navštívil Spa Resort Sanssouci a děkujeme i za Vaše hodnocení. Velmi nás těší, že jste byl převážně spokojen. Vaše připomínky předáme odpovědnému managerovi. Snažíme se, aby u nás všem chutnalo, ale respektujeme, že se vždy každému do vkusu netrefíme. Doufáme, že nás znovu navštívíte a tentokrát Vás třeba nabídka, kterou se snažíme rozšiřovat, osloví více.
S pozdravy,
Spa Resort Sanssouci

Martin Matějka

podróżujący w pojedynkę, 13.11.2017

Čeština

  • Cena ogólna
82 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
9
Služby
8
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
6

Anonim

para, 13.11.2017

Plzeňský kraj

  • Cena ogólna
68 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
6
Služby
8
Čistota
7
Komfort
7
Cena/kvalita
6

Anonim

para, 30.10.2017

Jihomoravský kraj

  • Cena ogólna
60 %
  • Ostatní chválím, ale opravdu úroveň odpovídá lepší 3*.

  • Na 4* hotel je tam dost nedostatků - ráno se pokoj neuklízí a neustýlají se postele. Uklizečka se jen zeptala, zda potřebujeme něco vyměnit. Recepční v blue house, kam jsme první den omylem zabloudili a žádali o radu, nás téměř sprdla, že se máme vrátit tudy, kudy jsem přišli. Nevrlá a nervozní, bavila se s námi na půl úst. V pokoji stará televize, koberce jsou již asi také dost staré. Voda ve vířivce nebyla moc teplá a vířivka byla více vypnutá než zapnutá.

Personál
6
Služby
7
Čistota
9
Komfort
5
Cena/kvalita
3
Spa Resort Sanssouci replied to this review.
Vážený hoste,
děkujeme Vám za výběr Spa Resortu Sanssouci i za Vaše hodnocení. Velmi nás mrzí, že během Vašeho pobytu nebylo vše k Vaší spokojenosti. Některé problémy, které zmiňujete vyřeší plánovaná rekonstrukce. Za neúplný úklid a další nepříjemnosti se velmi omlouváme. Je velká škoda, že jste se na nás neobrátili už v průběhu svého pobytu. Vaše stížnosti bychom okamžitě řešili. Takto zpětně bez detailnějších informací je už nemožné zjednat nápravu. Doufáme, že nám časem dáte druhou šanci a budeme se moci těšit na Vaši další návštěvu.
Spa Resort Sanssouci

Jaroslava Škvorová

rodzina z małym dzieckiem, 17.10.2017

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • výborná kuchyně čistota hotelu příjemný personál procedury skvělé

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Spa Resort Sanssouci replied to this review.
Vážená paní Škvorová,
jsme moc rádi, že jste se rozhodli pro náš Spa Resort Sanssouci a ještě radši, že se Vám u nás líbilo a měli jste příjemný pobyt. Snažíme se dělat pro naše klienty maximum a i ti nejmenší jsou vždy vítáni. Doufáme, že k nám přijedete i v budoucnu!
S pozdravy, Gabriela Jacosbz, Sales & Marketing Manager, Spa Resort Sanssouci

Ivana Líznerová

podróżujący w pojedynkę, 11.10.2017

Čeština

  • Cena ogólna
90 %
  • Personál byl velice vstřícný, procedury skvělé. Prostě hotel plný skutečných profesionálů!

  • Hotel je trochu dál od centra, ale autobusové spojení každou čtvrthodinu.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
7
Spa Resort Sanssouci replied to this review.
Vážená paní Líznerová,
moc Vám děkujeme za výběr Spa Resortu Sanssouci i za Vaši skvělou recenzi. Velmi nás těší když se hostům u nás líbí a doufáme, že znovu přijedete.
S pozdravy, Gabriela Jacosbz, Sales & Marketing Manager, Spa Resort Sanssouci

Riglerová Jana

podróżujący w pojedynkę, 10.10.2017

Čeština

  • Cena ogólna
92 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Pavel Seman

podróżujący w pojedynkę, 3.10.2017

Čeština

  • Cena ogólna
90 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
8

Ivana Šátavová

podróżujący w pojedynkę, 2.10.2017

Čeština

  • Cena ogólna
92 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
6

Markéta Elsnerová

podróżujący w pojedynkę, 12.9.2017

Čeština

  • Cena ogólna
94 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
7

Tomáš Králíček

para, 10.7.2017

Plzeňský kraj

  • Cena ogólna
96 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
9
Čistota
9
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Spa Resort Sanssouci replied to this review.
Vážený pane Králíčku,
velice Vám děkujeme za opakovaný pobyt ve Spa Resortu Sanssouci a za Vaše milé hodnocení, které nás potěšilo. Jsme rádi, že jste si pobyt u nás užili a již nyní plánujete další návštěvu. Budeme se na vás těšit.
S pozdravem
Renata Hájková, Sales&Marketing Manager, Spa Resort Sanssouci, Karlovy Vary

Jiří Tomášek

podróżujący w pojedynkę, 25.6.2017

Čeština

  • Cena ogólna
82 %
  • žádné hřiště pro děti

Personál
9
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8
Spa Resort Sanssouci replied to this review.
Vážený pane Tomášku,
děkujeme Vám za pobyt ve Spa Resortu Sanssouci a Vaše hodnocení. Dle celkového vysokého hodnocení se domníváme, že jste u nás byl spokojený. Co se dětského hřiště týče. V hotelu se nachází herna jak pro menší, tak větší děti. Poskytujeme i hlídání dětí. Venkovní prostředí sice není přímo vybaveno prolézačkami, ale prostor je ideální pro trávení času venku s dětmi.
Věříme, že tento pobyt pro Vás nebyl posledním a budeme se na Vás moci těšit i v budoucnu.
S pozdravem
Renata Hájková, Sales&Marketing Manager, Spa Resort Sanssouci, Karlovy Vary
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.