+420 222 539 539
Mo - Fr: 8 – 22 Uhr, Sa - So: 9 – 22 Uhr

Spa Resort Sanssouci Bewertungen

Hotelbewertung

91%
Perfekt

by 428 reviews

  • Personal

    92%
  • Sauberkeit

    95%
  • Ausstattung

    92%
  • Komfort

    90%
  • Preis-leistungverhältnis

    88%
Bewertungen anzeigen Geschrieben von:
Bewertungen zeigen:
Sortieren nach:
Show:

Anonymus

Älteres Paar, 18.12.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
92 %

(Ohne Text Stern)

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
10
Spa Resort Sanssouci replied to this review.
Vážený hoste,
velmi Vám děkujeme za návštěvu našeho Spa Resortu Sanssouci a hlavně za Vaší pozitivní recenzi, která nás velmi potěšila. Doufáme, že k nám v budoucnu znovu přijedete!
Gabriela Jacobsz, Sales & Marketing manager, Spa Resort Sanssouci Karlovy Vary

Anonymus

andere Gruppe, 16.12.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
72 %
  • Perfektní procedury, ochotný personál. Skvělý bazén.

  • Na 4hvězdičkový hotel neuvěřitelně malý pokoj. Televize snad z 80.let měla velmi špatný zrnitý obraz a velmi malou nabídku programů. V koupelně to docela zapáchalo.

Personál
8
Služby
10
Čistota
8
Komfort
4
Cena/kvalita
6
Spa Resort Sanssouci replied to this review.
Vážený hoste,
velmi Vám děkujeme, že jste si pro svůj pobyt v Karlových Varech vybrala náš Spa Resort Sanssouci a děkujeme i za vaší recenzi. Některé pokoje jsou rozměrově menší, přes to žádný náš dvoulůžkový pokoj není menší než 19m2. Za starší televizi se omlouváme. V příštím roce plánujeme další rekonstrukci hotelu v rámci ní budou i vyměněny televize. Doufáme, že přes Vaše výhrady jste byla se svým pobytem spokojena a budeme nadšeni pokud nás znovu navštívíte.
S pozdravy,
Gabriela Jacobsz, Sales & Marketing manager, Spa Resort Sanssouci

Miloslava Spilková

Einzelreisende, 12.12.2017

Plzeňský kraj

  • Gesamtbewertung
84 %

(Ohne Text Stern)

Personál
8
Služby
9
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
8
Spa Resort Sanssouci replied to this review.
Vážená paní Spilková,
velmi Vám děkujeme za milou recenzi. Nesmírně nás těší, že jste byla spokojena. Doufáme, že se na Vás můžeme těšit i v budoucnu.
S pozdravy,
Gabriela Jacobsz, Sales & Marketing Manager, Spa Resort Sanssouci

Zbyněk Šoltés

Älteres Paar, 11.12.2017

Ústecký kraj

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Hošek Martin

Familie mit kleinen Kindern, 9.12.2017

Vysočina kraj

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jiřina Karlová

Einzelreisende, 2.12.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
88 %
  • Velmi dobré jídlo, dostatečný výběr, dostatek zeleniny a ovoce. Milý a příjemný personál. Autobusové spojení do centra KV. Teplý bazén. Společenské prostory rozlehlé a příjemně zařízené. Vybavenost parku nemohu posoudit, byly jsme tam v listopadu. Moc se mi tam líbilo.

  • Pokojík byl malý, ale hezky zařízený. V bazénu nešli všechny trysky, parní sauna je malá a stále obsazená.

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
7
Cena/kvalita
8
Spa Resort Sanssouci replied to this review.
Vážená paní Karlová,
velmi Vám děkujeme za výběr Spa Resortu Sanssouci a zvláště pak za milou recenzi. Nic nás tak netěší jako spokojení klienti. Vaše podněty předáme zodpovědným manažerům. Doufáme, že se na Vás můžeme těšit i v budoucnu.
S pozdravy,
Spa Resort Sanssouci

Josef Schůt

Einzelreisende, 30.11.2017

Středočeský kraj

  • Gesamtbewertung
92 %

(Ohne Text Stern)

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
10
Cena/kvalita
9

Hana Salonová

Einzelreisende, 27.11.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
98 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9

Anonymus

Einzelreisende, 26.11.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
88 %

(Ohne Text Stern)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Jaroslava Kalezičová

Einzelreisende, 25.11.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
92 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9
Spa Resort Sanssouci replied to this review.
Vážení manželé Kalezičovi,
velmi Vám děkujeme za výběr Spa Resortu Sanssouci a za kladné hodnocení Vašeho pobytu. Jsme vždy velmi rádi pokud se u nás hostům líbí. Vaše spokojenost je naším cílem. Doufáme, že k nám znovu přijedete a budeme se těšit na Vaši další návštěvu.
S pozdravy,
Gabriela Jacobsz, Sales & Marketing Manager, Spa Resort Sanssouci

Salcmanová Romana

Einzelreisende, 21.11.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Marcela Mikešová

Einzelreisende, 21.11.2017

Středočeský kraj

  • Gesamtbewertung
88 %
  • cistota bazen, vyrivka masaz dosah kolonady a prilehle zelene moznost parkovani zdarma vyber stravy k snidani i k veceri

  • vystydla tepla jidla k veceri (zejmena prilohy)

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8
Spa Resort Sanssouci replied to this review.
Vážená paní Mikešová,
moc Vám děkujeme za výběr Spa Resortu Sanssouci i za kladné hodnocení. Vaše recenze nás velmi potěšila a budeme věnovat pozornost i Vaší připomínce. Bylo by prospěšné sdílet s námi tento postřeh hned na místě, kde jsme mohli nedostatek napravit a zajistit tak ještě příjemnější průběh Vašeho pobytu. I takto zpětně se za studené přílohy omlouváme. Doufáme, že celkový dojem byl opravdu pozitivní, a že se můžeme těšit na Vaší další návštěvu!
Spa Resort Sanssouci

Viktor Pelikán

Einzelreisende, 20.11.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
70 %

(Ohne Text Stern)

Personál
7
Služby
7
Čistota
8
Komfort
7
Cena/kvalita
6

MUDr. Ludmila Mazylkinová

Einzelreisende, 20.11.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonymus

Einzelreisende, 19.11.2017

Krašlovice Česká republika

  • Gesamtbewertung
76 %

(Ohne Text Stern)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Petr Hanák

Einzelreisende, 15.11.2017

Vysočina kraj

  • Gesamtbewertung
88 %
  • služby dobré ,nejsem zastáncem švédských stolů,ke snídani si dám raději hemex,nebo jakoukoliv omeletu , ale je to můj názor,polévek máme teké víc druhů.Ale jak říkají kolegové jsem zkažený povoláním,u restauračního provozu pracuji již 45.let a ještě stále pracuji

  • kulturní vyžití hostů,loni jsem byl v lazních Darkov, těch nových a měli byste vidět každý večer plnou taneční kavárnu,3 krát týdně kinokavárna,hosté nechali peníze na hotelu

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
8
Spa Resort Sanssouci replied to this review.
Vážený pane Hanáku,
děkujeme, že jste navštívil Spa Resort Sanssouci a děkujeme i za Vaše hodnocení. Velmi nás těší, že jste byl převážně spokojen. Vaše připomínky předáme odpovědnému managerovi. Snažíme se, aby u nás všem chutnalo, ale respektujeme, že se vždy každému do vkusu netrefíme. Doufáme, že nás znovu navštívíte a tentokrát Vás třeba nabídka, kterou se snažíme rozšiřovat, osloví více.
S pozdravy,
Spa Resort Sanssouci

Martin Matějka

Einzelreisende, 13.11.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
82 %

(Ohne Text Stern)

Personál
9
Služby
8
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
6

Anonymus

Älteres Paar, 13.11.2017

Plzeňský kraj

  • Gesamtbewertung
68 %

(Ohne Text Stern)

Personál
6
Služby
8
Čistota
7
Komfort
7
Cena/kvalita
6

Anonymus

Älteres Paar, 30.10.2017

Jihomoravský kraj

  • Gesamtbewertung
60 %
  • Ostatní chválím, ale opravdu úroveň odpovídá lepší 3*.

  • Na 4* hotel je tam dost nedostatků - ráno se pokoj neuklízí a neustýlají se postele. Uklizečka se jen zeptala, zda potřebujeme něco vyměnit. Recepční v blue house, kam jsme první den omylem zabloudili a žádali o radu, nás téměř sprdla, že se máme vrátit tudy, kudy jsem přišli. Nevrlá a nervozní, bavila se s námi na půl úst. V pokoji stará televize, koberce jsou již asi také dost staré. Voda ve vířivce nebyla moc teplá a vířivka byla více vypnutá než zapnutá.

Personál
6
Služby
7
Čistota
9
Komfort
5
Cena/kvalita
3
Spa Resort Sanssouci replied to this review.
Vážený hoste,
děkujeme Vám za výběr Spa Resortu Sanssouci i za Vaše hodnocení. Velmi nás mrzí, že během Vašeho pobytu nebylo vše k Vaší spokojenosti. Některé problémy, které zmiňujete vyřeší plánovaná rekonstrukce. Za neúplný úklid a další nepříjemnosti se velmi omlouváme. Je velká škoda, že jste se na nás neobrátili už v průběhu svého pobytu. Vaše stížnosti bychom okamžitě řešili. Takto zpětně bez detailnějších informací je už nemožné zjednat nápravu. Doufáme, že nám časem dáte druhou šanci a budeme se moci těšit na Vaši další návštěvu.
Spa Resort Sanssouci

Jaroslava Škvorová

Familie mit kleinen Kindern, 17.10.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • výborná kuchyně čistota hotelu příjemný personál procedury skvělé

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Spa Resort Sanssouci replied to this review.
Vážená paní Škvorová,
jsme moc rádi, že jste se rozhodli pro náš Spa Resort Sanssouci a ještě radši, že se Vám u nás líbilo a měli jste příjemný pobyt. Snažíme se dělat pro naše klienty maximum a i ti nejmenší jsou vždy vítáni. Doufáme, že k nám přijedete i v budoucnu!
S pozdravy, Gabriela Jacosbz, Sales & Marketing Manager, Spa Resort Sanssouci
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.